Etsimme Probis Solutions Oy:lle senior-tasoista ohjelmistokehittäjää Keski-Suomeen Jyväskylään. Tarjolla on paikka Autokorjaamo.fi-ohjelmiston parissa. Sinulla ei tarvitse olla autoalan substanssiosaamista pärjätäksesi tehtävässä, mutta jos autot ja autoilu kiinnostavat, ei siitä haittaakaan ole.

Autokorjaamo.fi on jatkuvasti kehittyvä valtakunnallinen palvelu, jossa autoilijat voivat helposti verrata huoltojen hintoja ja online-varata autolleen huollon sopivimpaan aikaan ja parhaalla hinnalla. Autokorjaamoille se puolestaan on kattava ja nykyaikainen myynti- ja toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hoituvat muun muassa työmääräysten teko, varaustilanteen hallinta sekä kassa ja laskutus – muuta järjestelmää ei tarvita.

Autokorjaamo.fi-logo

Osana Probiksen tiimiä tuot Autokorjaamo.fi-projektiin lisää voimaa ja uusia hyviä ideoita. Samalla autat meitä kasvattamaan Probiksen toimintaa.

Pääset toimimaan yhdessä tiimin ja asiakkaan kanssa

Toivomme, että toimintatapoihisi kuuluu pyrkimys tuottaa asiakkaille mahdollisimman hyvä lopputulos, sillä Probiksella ohjelmistojen kehittäminen ei ole suorittamista ja pelkkää ohjelmointia, vaan luovaa työtä, jossa rakennetaan asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopivat ratkaisut. Huolehdimme erityisesti ohjelmistojemme käyttäjistä ja heidän tarpeistaan.

Toivomme ja arvelemme, että 4–6 kuukauden perehdyttämisen jälkeen pystyt toteuttamaan senior developerin roolia täysipainoisesti ja olet valmis myös ottamaan järjestelmästä omat vastuualueesi, joiden parissa pääset näyttämään kykysi ja tekemään todeksi asiakkaan ideat ja kehitystarpeet. Tiimikavereitasi Autokorjaamo.fi:n parissa ovat Mikko ja Taavi, joilla on pitkä ja vankka kokemus ohjelmistokehityksestä sekä autoalalle että muihinkin tarkoituksiin. Myös asiakkaan henkilöt ovat osa tiimiäsi. Oikeastaan koko Probiksen taitava ja mukava porukka on osa sinun tulevaa ohjelmistouraasi.

Probiksella rakennetaan ja ylläpidetään muutamaa muutakin korkean laatutason tietojärjestelmää kiinnostaville asiakkaille, joten vaihtelun mahdollisuuksia on kiinnostuksen herätessä olemassa.

Mitä sinun täytyy senior developerina osata?

Työssäsi onnistumiseen tarvitset ainakin

  • kiinnostusta asiakkaan kanssa työskentelyyn ja kommunikointiin.
  • kyvyn kehittää asiakkaan ongelmiin hyviä ja toimivia, tarvittaessa jopa erilaisia, ratkaisuja.

Tekniseltä puolelta olisi hyvä, että hallinnassasi olisi jotain näistä:

  • React, Redux, SQL, ORM, MVC, funktionaalinen ohjelmointiosaaminen and the REST
  • Tietorakenteiden, ohjelmiston kokonaisprosessin ja/tai mockup-käyttöliittymän suunnittelu asiakaspalaverin pohjalta.

Kyky itsenäiseen suunnitteluun on Autokorjaamo.fi-projektissa jopa tekemistä tärkeämpää. Muustakaan ohjelmistojen kehittämiseen liittyvästä osaamisesta tai tekniikoiden hallinnasta tietenkään ei ole haittaa. Halu ja osaaminen omien ajatusten selittämiseen muille ja muiden ajatusten hyödyntäminen omassa työssäsi on iso plussa. Meillä myös kannustetaan tutkimaan uusien tekniikoiden ja toimintatapojen käyttöä, jotta voimme tuottaa aina vain parempia ohjelmistoja.

Probislaisia afterwork-vaelluksella

Probiksella sinun ei tarvitse tarpoa yksin, sillä tukenasi on moniosaava tiimi! Kuva afterwork-päivävaellukselta.

Meillä työntekijä on ihminen, ei resurssi

Viihdyt Probiksella, jos haluat yhteisölliseen ja joustavaan työpaikkaan, jossa yksilö on arvossaan ja jossa työ ei vaikeuta yksityiselämää. Arvojemme mukaan ihminen ja hänelle tärkeät asiat tulevat ensin, koodaustarpeet ja tekniikat vasta sitten. Pitkät työsuhteet, kestävät asiakassuhteet ja huippuluokan työhyvinvointi kielivät onnistumisesta näissä asioissa.

Toimistomme on Jyväskylän keskustassa, ja etätöitä teemme tilanteen ja tarpeen mukaan. Työvälineet hankitaan henkilökohtaisia tottumuksiasi mukaillen ja tietenkin niin, että tehot ja tilat riittävät. Meillä koodataan yhtä lailla Macilla, Linuxilla kuin Windowsillakin.

Tällä hetkellä Probiksella työskentelee toimitusjohtaja Ismo Reitmaan lisäksi kahdeksan ohjelmistoalan kokenutta osaajaa sekä henkilöstöpäällikkö Jalmari Lehto, joka on vastuussa henkilöstön hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä, muun muassa kuukausittaisen afterwork-toiminnan muodossa.

Kolahtaako Kanaliiga? Meillä työ ei ole vapaa-ajan este!

Tahdomme panostaa sisäiseen tiedonkulkuun ja tiimin yhteishenkeen, joten afterworkien lisäksi otamme kuulumiskierroksen päivittäin stand up -palaverissa ja juttelemme pidemmin makoisan aamupalan äärellä joka kuukausi. Kerran vuodessa käymme yhteisellä etätyöviikolla jossain Jämsää kauempana, myös ulkomailla. Tämän kevään reissu tosin on vielä koronan vuoksi varastossa, mutta toteutetaan sitten kun se taas on mahdollista.

Probiksella on muuten myös joukkue Kanaliigassa, joten jos osaat pelata CS:ää, olemme erittäin iloisia! Hurmoksellisten turnausvoittojen lisäksi työsuhde-etuihisi kuuluvat Smartum-virkistyssetelit, toimiston maksuton välipalapiste ja viikoittainen mahdollisuus käyttää työtunti liikuntaan sekä firman tajoama hieronta kerran kuussa. Jos kouluttautuminen kuuluu mielenkiinnon kohteisiisi, mahdollistamme myös sen toteuttamisen.