Taloushallinnosta kiinnostuneille kehittäjille avoimia työpaikkoja ihmisläheisessä työympäristössä!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme taloushallinnosta kiinnostuneille kehittäjille mielenkiintoisen työn ja rennon työympäristön pienessä organisaatiossa. Meillä ei mikromanageerata, vaan töitä saa tehdä vapain työajoin ja omalla tyylillä. Inhimillisen työympäristön, vapaiden työaikojen ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme totta kai myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikä Probis on?

Probis on Jämsästä lähtöisin oleva asiantuntijayritys, jolla on toimipisteet Jyväskylässä ja Tampereella. Erikoisosaamistamme ovat vaativat taloushallinnon integrointi- ja tiedonkäsittelyratkaisut. Toimimme in-house IT-talona tamperelaiselle Tilitoimisto Westerbergille, jonka laaja asiakaspohja takaa tekemistä tulevillekin vuosille.

Tilitoimistoasiakkuuksien lisäki asiakaskuntamme koostuu auto- ja korjaamo-alan, ICT:n, kaupan ja julkishallinnon toimijoista, joille teemme järeitä pro-luokan järjestelmiä ja pienempiä toteutuksia.


Minkälainen työpaikka Probis on?

Työsuhde-etuihimme kuuluu kulttuuri – ja urheilusaldot, hierontapalvelut, välipalat jne. Se juttu tässä on kuitenkin 12 hengen tiivis työyhteisömme.

Järjestämme viikottain yhteisiä juoksulenkkejä ja kokoonnumme myös työajan ulkopuolella keikkojen, lautapelien tai pienpanimo-oluiden merkeissä. Muutaman kerran vuodessa pidämme ”vuodenaikapäivät” tai lähdemme käymään ulkomailla. Lue lisää työkulttuuristamme täältä!

Kuka sinä olet?

Haemme mukavia tyyppejä, joilla on asennetta ja kunnianhimoa. Meillä pääset mukaan isoihin projekteihin, joissa on mahdollisuus kehittyä. Arvostamme PHP, HTML,JavaScript ja/tai CSS –osaamista ja hyvää AngularJS ja/tai React tuntumaa, mutta tiiviissä tiimissämme opit näistä varmasti lisää. Hyvä taloushallinnon domainin ja prosessien tunteminen katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko? Lähetä meille samantien viestiä, niin soitamme takaisin!

[contact-form-7 404 "Not Found"]