Mikä Probis?

Probis — virallisemmin Probis Solutions Oy — on ketterä ja osaava softatalo. Voit ajatella meitä rakennusurakoitsijana: sinulla on idea, me rakennamme sen softaksi tai peräti tietojärjestelmäksi. Eikä tekeminen jää siihen: me huolehdimme myös ylläpidosta ja jatkuvasta kehittämisestä softan koko elinkaaren ajan.

Tätä työtä on tehty jo vuodesta 2003 alkaen, ja koko ajan olemme pysyneet ajan hermolla esimerkiksi tekniikoiden suhteen.

Miten olisi kokonainen tietojärjestelmä sadoille asiakkaillesi ja tuhansille käyttäjille?
-- ONNISTUU --
Tarvitsetko näppärän mobiilisoftan ja sen taustalle palvelimet ja hallintaohjelmiston?
-- ONNISTUU --
Haluatko tekijän, joka hoksaa nopeasti, tajuaa liiketoimintasi ja ymmärtää toimialasi?
-- ONNISTUU --
Aiotko tehdä tyhjästä toimialasi parhaan järjestelmän?
-- ONNISTUU --
Previous slide
Next slide

Kaikki onnistuminen lähtee sinun visiostasi ja sinun ideoistasi. Mihin haluat liiketoiminnassasi mennä, ja mitä tarvitset sen tueksi? Muuta et tarvitse, sillä Probis työstää yhdessä sinun kanssasi niistä alan parhaat softat ja järjestelmät.

Pitkät asiakassuhteet ovat meille kunnia-asia. Kaikki meidän rakennelmamme ovat asiakkaillemme tavalla tai toisella tärkeitä — useimmiten niillä on suorastaan strateginen merkitys. Siksi on tärkeää, että Probis on mukana juonessa ensimmäisestä versiosta hamaan tulevaisuuteen.

Probiksessa työskentelee tällä hetkellä tusinan verran kovia osaajia. Pitkien asiakassuhteiden lisäksi myös pitkät työsuhteet todistavat, että teemme asiat oikein. Meillä on huippuluokan työhyvinvointi ja työmotivaatio, jotka ovat ehkäpä tärkein tekijä sille, että asiakas saa hyvää palvelua ja laadukkaan lopputuloksen.

ota yhteyttä